Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.

Log in

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Account aanmaken
  1. Home
  2. Over ons

Over ons

Wie zijn wij
Wij zijn sinds 2009 een electronica winkel, gevestigd in het midden van het land, Utrecht. We zijn gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met televisie,elektronica en versleutelde Telefoons. Doordat wij een vaste winkel hebben en webwinkel streven we ernaar om de beste service en garantie te bieden. Kwaliteit staat bij ons voorop!

In onze shop vindt u artikelen die we bijna allemaal uit voorraad leveren. Toch kan het natuurlijk voorkomen dat datgene wat u zoekt er net niet bij staat. Ga dan naar de contact pagina en vraag ons ernaar. Wij sturen u dan meestal binnen 1 werkdag een berichtje of wij het betreffende artikel kunnen leveren en voor welke prijs.

Wilt u iets anders weten
Heeft u nog vragen, opmerkingen, suggesties of iets dergelijks dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Gebruikt u daarvoor het contact formulier op onze website.

 

Onze Webwinkel is ons visite kaartje
Onze service is zeer klant gericht en we helpen u met al uw technische vragen. Daarbij streven wij naar een zeer goede samenwerking om de klant te voorzien van de beste service!

Versleuteld Berichten

Verstuur overal waar u bent versleutelde berichten zodat niemand met u meeleest.

Dag en Nacht Bereikbaar

Wij garanderen volledige anonimiteit bij al uw vragen en aankopen.

Bestel Anoniem

Wij garanderen volledige anonimiteit bij al uw vragen en aankopen.

Internationale Levering

Dankzij ons zeer brede netwerk hebben wij de mogelijkheid om direct wereldwijd te leveren.