Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.

Log in

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Account aanmaken
  1. Home
  2. Disclaimer

Disclaimer

DISCLAIMER

De op deze website getoonde informatie is door PGPDirect met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. PGPDirect verhandeld door middel van deze website alleen producten geschikt voor PGPDirect zoals een Versleuteld Telefoon. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

PGPDirect aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. PGPDirect aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website opgenomen producten en prijzen.

Hoewel PGPDirect alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is PGPDirect niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door PGPDirect worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel PGPDirect uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door PGPDirect worden onderhouden wordt afgewezen.

Versleuteld Berichten

Verstuur overal waar u bent versleutelde berichten zodat niemand met u meeleest.

Dag en Nacht Bereikbaar

Wij garanderen volledige anonimiteit bij al uw vragen en aankopen.

Bestel Anoniem

Wij garanderen volledige anonimiteit bij al uw vragen en aankopen.

Internationale Levering

Dankzij ons zeer brede netwerk hebben wij de mogelijkheid om direct wereldwijd te leveren.